Betingelser og vilkår MyBianco+

1. Generelt

MyBianco+ er et betalingsabonnement, der udbydes af BIANCO FOOTWEAR A/S, Jernet 4F, 6000 Kolding, Danmark, CVR 18912236 (i det følgende benævnt BIANCO). Ved at acceptere disse betingelser og vilkår for MyBianco+, indgår du en juridisk bindende aftale med BIANCO. Det er kun muligt at tilmelde sig MyBianco+ via vores website www.mybiancoplus.com.

Hvis du ved tilmelding til MyBianco+ samtidig vælger at tilmelde dig BIANCOs nyhedsbreve, giver du samtykke til, at BIANCO må sende dig markedsføring, og du accepterer betingelser og vilkår for BIANCO nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene, uden det har betydning for dit medlemskab af MyBianco+.

Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde dig MyBianco+.

2. Betaling og bindingsperiode

Medlemskab af MyBianco+ koster 99,00 kr. inklusiv moms hver tredje måned og er bindende de første 3 måneder af medlemskabet. Den første betaling sker ved registrering på www.mybiancoplus.com.

Dit medlemskab af MyBianco+ fornyes automatisk hver tredje måned og fortsætter, indtil du opsiger det (se nærmere omkring opsigelse under punkt 4). Ved tilmelding til MyBianco+ accepterer du at blive tilmeldt automatisk betaling med betalingskort. Ved registrering til automatisk betaling med betalingskort accepterer du opkrævning af 99,00 kr. inklusiv moms hver tredje måned, fra den dato din tilmelding er registreret hos BIANCO. Bemærk, at nogle banker kan kræve særskilt godkendelse af dit betalingskort til automatisk betaling, inden du kan tilmeldes medlemsordningen.

Det er muligt at betale med følgende kort:

• Dankort 
• Visa
• Visa Electron
• Maestro
• Mastercard
• American Express

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på www.mybiancoplus.com.

Du kan opdatere dine betalingsoplysninger og se dine tidligere betalinger på din profilside på www.mybiancoplus.com.

Ved manglende betaling vil du modtage meddelelse herom fra BIANCO. Såfremt du ikke foretager den nødvendige opdatering af dine betalingsoplysninger inden for 7 dage, forbeholder BIANCO sig retten til at ophæve dit MyBianco+ medlemskab.

3. Medlemskab

Som medlem af MyBianco+ får du 30 procent rabat på køb af varer til fuld pris foretaget i fysiske BIANCO butikker i Danmark, Sverige og Norge.

Så længe dit medlemskab af MyBianco+ består, har du mulighed for at benytte dig af vores gratis reparations- og vedligeholdelsesservice på dine medlemskøb samt en række andre fordele, der er unikke for dig som medlem. Gratis reparation og vedligeholdelse gælder i 24 måneder fra købsdatoen mod forevisning af købskvittering og omfatter alle sko købt gennem dit MyBianco+ medlemskab.

Vores reparationsservice indebærer, at vi uden beregning sender dine sko til skomager for at udbedre den slitage skoene har pådraget sig, herunder udskiftning af snørebånd, hæle og såler samt syning af skoene. Vores reparationsservice omfatter ikke sko, som efter BIANCOs skøn er i en sådan stand, at reparation ikke vil være mulig.

Vores vedligeholdelsesservice dækker pudsning og opfriskning af dine sko uden beregning i din foretrukne BIANCO butik. Vores skoplejeprodukter, Shoecare, er ikke omfattet af vores vedligeholdelsesservice, og du kan således ikke få udleveret gratis Shoecare produkter gennem dit MyBianco+ medlemskab. Vores reparations- og vedligeholdelsesservice påvirker ikke de rettigheder, du har som forbruger i henhold til anden lovgivning, herunder reklamationsret i henhold til købeloven.    

For at gøre brug af din MyBianco+ rabat og dine øvrige medlemsfordele skal du oplyse dit MyBianco+ medlemsnummer til butikspersonalet.

MyBianco+ medlemskabet er gældende for hele husstanden. Med husstanden menes alle de personer, der har samme folkeregisteradresse som personen, der er registreret og betaler for MyBianco+ medlemskabet.

MyBianco+ medlemskab og fordele gælder ikke:

• Ved køb på BIANCOs onlineshop, herunder både www.bianco.com og andre subdomæner
• Ved køb af allerede nedsatte varer
• Ved køb af gavekort
• I kombination med andre fordele, tilbud, rabatter, kampagner, mv.
• Ved køb på outlet og/eller andre former for messer

Ved mistanke om misbrug af MyBianco+ medlemskabet, eksempelvis ved at det benyttes af personer uden for medlemmets husstand, forbeholder BIANCO sig retten til at ophæve dit MyBianco+ medlemskab uden yderligere varsel.

4. Opsigelse

Medlemskabet af MyBianco+ er bindende de første tre måneder. Herefter kan medlemskabet opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. Har du på tidspunktet for opsigelsen betalt for en periode, der ligger efter opsigelsesvarslet, fortsætter dit medlemskab, og du bevarer dine medlemsfordele, indtil betalingsperioden er udløbet, medmindre du ønsker at få tilbagebetalt dette beløb. Opsigelse af et MyBianco+ medlemskab skal ske ved at kontakte kundeservice på +45 76 34 79 60 (mandag-fredag: 12.00-16.00).

Hvis du ved tilmelding til MyBianco+ har accepteret, at BIANCO må sende dig markedsføring, vil du fortsat modtage nyhedsbreve, indtil du aktivt afmelder dig. Såfremt du ønsker at afmelde dig BIANCOs nyhedsbreve, kan du gøre dette ved at følge vejledningen i betingelser og vilkår for BIANCO nyhedsbreve.

5. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde købet af dit MyBianco+ medlemskab i 14 dage fra tidspunktet for aftalens indgåelse, dvs. fra den dato hvor du tilmelder dig MyBianco+. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, søndag, Grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, udløber fristen den følgende hverdag. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Ved din tilmelding giver du udtrykkeligt samtykke til og anerkender, at din fortrydelsesret bortfalder, når du foretager dit første medlemskøb, hvorefter det ikke er muligt at fortryde dit køb af MyBianco+ medlemskabet. Du kan dog til enhver tid opsige dit MyBianco+ medlemskab, som beskrevet ovenfor under punkt 4.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele BIANCO din beslutning om at fortryde købet i en utvetydig erklæring inden udløbet af din 14-dages fortrydelsesfrist, og inden du foretager dit første medlemskøb.
 

6. Klagemuligheder

Du har mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og herefter til Forbrugerklagenævnet, hvis du ønsker at klage.

Vær opmærksom på at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage. Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

7. Ændring af indhold, vilkår og priser

BIANCO forbeholder sig retten til med 30 dages varsel at ændre på indholdet af MyBianco+, herunder tilføje, fjerne eller ændre eksisterende fordele, samt til at ændre betingelser og vilkår for MyBianco+ og til helt at stoppe MyBianco+. Ændringer i indholdet og betingelser og vilkår for MyBianco+ vil blive varslet via e-mail. Er der tale om væsentlige ændringer, kan aftalen opsiges med 14 dages varsel med virkning, fra ændringen træder i kraft.

Derudover forbeholder BIANCO sig retten til at ændre priser. Prisreguleringer vil altid blive varslet via e-mail og vil først træde i kraft fra den efterfølgende betalingsperiode i dit medlemskab. Dit MyBianco+ medlemskab kan således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler, uden at du bliver påvirket af prisændringen.

8. Registrering og behandling af personoplysninger

Når du tilmelder dig MyBianco+, registrerer vi de oplysninger, du afgiver i forbindelse med din tilmelding, og oplysninger afgivet af dig på et senere tidspunkt i forbindelse med opdatering af din profil.

Ved din tilmelding til MyBianco+ accepterer du, at vi opbevarer en digital kopi af købskvitteringer på dine medlemskøb, for at du kan benytte dig af de fordele, som er inkluderet i dit MyBianco+ medlemskab.

Endvidere registrerer vi oplysninger om, hvornår og i hvilke butikker du handler, samt hvilke varer du køber. Disse oplysninger anvendes til statistiske og analytiske formål, herunder bl.a. til at indhente mere viden om vores kunder samt til markedsføringsmæssige formål, herunder bl.a. for at kunne målrette og forbedre den markedsføring, vi sender dig.

Du giver samtidig dit samtykke til, at BIANCO må videregive dine oplysninger til BESTSELLER Handels B.V., Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam, Holland, som er ansvarlig for BIANCOs officielle online shop og kan anvende oplysningerne til statistiske og markedsføringsmæssige formål.

Endvidere er du til enhver tid berettiget til at bede om information om, hvilke oplysninger BIANCO behandler om dig, og du kan altid bede om, at oplysningerne rettes, blokeres eller slettes. Du kan kontakte BIANCO vedrørende dette på Mybiancoplus@bianco.com eller på telefon +45 76 34 79 60 (mandag-fredag: 12.00-16.00).

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og udover som angivet ovenfor, deler BIANCO ikke dine oplysninger med andre virksomheder og tredjeparter uden din tilladelse, medmindre dette kræves i henhold til lovgivningen, eller det er nødvendigt for at levere en service eller ydelse, som du har købt eller bedt om.

Kontakt

Bianco Footwear
+45 76 34 79 60
(mandag-fredag: 12.00-16.00)