Ofte stillede spørgsmål

Når din betaling er blevet bekræftet, er det desværre ikke muligt at ændre den. Dette skyldes, at vi opretter dit abonnement, så snart din betaling er registeret, så du kan modtage dit medlemsnummer og få gavn af dine fordele.

Nej, det kan du desværre ikke. Årsagen er, at dit abonnement automatisk bliver aktiveret til at kunne benyttes i alle vores butikker med øjeblikkelig virkning. Du har dog ret til at fortryde købet af dit MyBianco+ medlemskab i 14 dage fra tidspunktet for aftalens indgåelse, dvs. fra den dato hvor du afgiver din bestilling, såfremt du ikke har gjort brug af dine medlemsfordele.

Hvis du ikke modtager din velkomstmail, skal du først tjekke din ’uønsket e-mail’ eller spam-mappe, da velkomstmailen er autogenereret og derfor kan risikere at havne i disse mapper. Er mailen ikke at finde der, kan du kontakte kundeservice på telefonnummer: +45 76 34 79 60 mandag til torsdag kl. 13.00 - 16.00. Telefonen er lukket fredag til søndag samt på danske helligdage. Ved henvendelse bedes du have dit medlemsnummer klar.

Hvis dit kort ikke bliver godkendt, bliver der ikke trukket noget beløb, og du vil straks få en meddelelse på skærmen om, at betalingen mislykkedes. Dette kan skyldes flere forskellige årsager. Herunder afvises en række debetkort af indløser/banken ved køb af abonnement, da kortet ikke er godkendt til denne form for køb. I disse tilfælde bedes du kontakte din bank og bede dem om at hjælpe dig.

Vi anvender et af de sikreste online-bestillingssystemer på markedet, og vi gør alt for at forbedre vores software, så vi er sikre på, at vi altid tilbyder den højst mulige sikkerhed. Vi anvender det bedste krypteringssoftware på markedet, Secure Sockets Layer (SSL), som krypterer eventuelle følsomme informationer såsom navn, adresse og kreditkortoplysninger. Dvs. at informationer, som sendes mellem din computer og vores website, ikke kan læses af andre.

Vi tager imod følgende betalingskort:

  • Kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express
  • Debitkort: VISA Electron

Af sikkerhedsmæssige årsager skal kortindehavere godkendes af både kortudstederen og Bianco Footwear A/S. Vi tager sikkerheden meget alvorligt og overdrager derfor ingen informationer til andre.

For at anvende din medlemsrabat på Bianco.com, skal du bruge dit medlemsnummer, som du har fået tilsendt i en velkomstmail ved tilmelding til MyBianco+. Har du ikke modtaget dit medlemsnummer, kan personalet i din lokale Bianco butik altid være behjælpelige med at finde det til dig. Når du har lagt en eller flere varer i din kurv på Bianco.com, skal du indtaste dit medlemsnummer i kampagnekodefeltet/rabatkodefeltet og klikke på knappen ’ANVEND’. Herefter vil der automatisk blive trukket 20% rabat fra dine varer. Dit medlemsnummer fungerer således som din rabatkode. Bemærk, at dit login til mybiancoplus.com ikke virker på Bianco.com. Du behøver således slet ikke at logge ind, når du handler på Bianco.com, men kan blot vælge at ’gå til kassen som gæst’. Det eneste, du skal gøre, er dermed at indtaste dit medlemsnummer i kampagnekodefeltet, inden du afslutter købet.

Alle de oplysninger, der er tilgængelige på dit abonnement, kan du finde ved at logge ind under fanen ‘DIN PROFIL’ i topmenuen og vælge ‘Abonnement’ i drop-down menuen. Her kan du se status på dit abonnement, dit medlemsnummer og informationer om automatiske kreditkortbetalinger – historisk og næste træk.

Har du fået et nyt betalingskort eller modtaget information fra os om, at dit kort er ved at udløbe, kan du skifte dit kreditkort ved at logge ind under fanen ‘DIN PROFIL’ i topmenuen og vælge ‘Skift betalingskort’ i drop-down menuen. Her kan du se dine planlagte betalinger og skifte dit betalingskort. Vælg knappen ’SKIFT KORT’, og du vil komme ind på en sikret kortportal. Her skal du udfylde de nye oplysninger og trykke på knappen ’GENNEFØR OPRETTELSE’. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på, at dit nye kort nu er registreret. Det kan tage nogle minutter, inden kortet er registreret ved vores betalingsudbyder.

Du retter dine profiloplysninger ved at logge ind under fanen ‘DIN PROFIL’ i topmenuen og vælge ‘Ret profil data’ i drop-down menuen. Her kan du rette alle dine oplysninger herunder navn, adresse, kontaktinformationer, fødselsdato, favoritbutik og password. Husk at trykke på knappen ’OPDATER’ når du har rettet de oplysninger, du ønsker.

Hvis du har tekniske problemer, anbefaler vi, at du sørger for at have de sidste nye opdateringer til dit styresystem. Hvis du stadig har problemer med at benytte vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 76 34 79 60 mandag til torsdag kl. 13.00 - 16.00. Så vil de gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig. Telefonen er lukket fredag til søndag samt på danske helligdage

For at opsige dit MyBianco+ medlemskab skal du logge ind på din profil på mybianco.bianco.dk/my-bianco-plus. Du logger ind ved at klikke på ’DIN PROFIL’ i topmenuen. Herefter indtaster du den e-mail, du har tilmeldt dig MyBianco+ med, samt din adgangskode. Hvis du ikke har logget ind på din profil tidligere og derfor ikke har nogen adgangskode, eller hvis du har glemt din adgangskode, skal du blot indtaste din e-mail og herefter trykke på ’glemt adgangskode’. Du vil således få tilsendt en ny adgangskode til din e-mail, hvorefter du kan logge ind med denne kode. Under siden ’DIN PROFIL’ vil du nu kunne tilgå undersiden ’Abonnement’ og herefter 'Afmeld abonnement'. På denne side kan du selv opsige dit MyBianco+ medlemskab ved at klikke på knappen ’Afmeld abonnement’. Du vil efter udmeldelse modtage en bekræftelse per e-mail.

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål på denne side, kan du kontakte kundeservice, som svarer tilbage hurtigst muligt.
Sådan kontakter du Biancos kundeservice

Send din forespørgsel til mybiancoplus@bianco.com
Ring til os på telefonnummer: +45 76 34 79 60 mandag til torsdag kl. 13.00 -16.00.Telefonen er lukket fredag til søndag samt på danske helligdage.

Kontakt

MyBianco+
+45 76 34 79 60

Mandag - torsdag kl. 13.00 – 16.00

Telefonen er lukket fredag til søndag samt på danske helligdage.